İNTERBOLUTV HABER
Eylül ayının ortalarında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Eski Başbakan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu görüşmesinin akabinde göüşmenin olumlu etkileri yerelde de hissedilmeye başlandı.
CHP Bolu İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Günenç ve partilileri, CHP Bolu İl Başkanı Kazım Karsu ile CHP Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Yaklaşık bir buçuk saat süren tanışma ziyaretinde ittifaka ilişkin olumlu konuşmalar yapıldığı öğrenildi. CHP Bolu İl Başkanı Karsu’ya birlikte çalışma arzusunda olduklarını söyleyen Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Günenç’in Bolu Belediye Başkanı Özcan’ın çalışmalarını takdir ettiklerini belirttiği alınan bilgiler arasında.

Özellikle ana muhalefet ve muhalefetin erken seçimi dillendirdikleri şu günlerde, Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu görüşmesinin ardından gerçekleştirilen Bolu’daki bu ziyaret de kulislerde muhtemel yapılabilecek ittifakın yereldeki ayak sesleri olarak yorumlandı.
